0
Fudbal

Španci dovode Mandžukića u vezu sa Realom

Objavljeno: 10.06.14 u 11:30

Madridski Real zainteresovan je za napadača minhenskog Bajerna Hrvata Marija Mandžukića, tvrdi „Marka“.

Mario-Mandzukic-Bayern-Munich1

Španski list navodi da je Mandžukić, koji se sa hrvatskim timom nalazi u Brazilu gde će učestvovati na Mundijalu, najavio sigurni odlazak iz bavarskog kluba.

„Marka“ podseća da je trener Madriđana Karlo Anćeloti juče najavio odlazak napadača Alvara Morate, što praktično otvara prostor za hrvatskog fudbalera.

Mandžukić je za hrvatske medije rekao da želi da napusti Bajern jer se ne slaže sa flozofijom igre trenera Pepa Gvardiole.

„Ne mogu da se naviknem na Gvardiolin stil igre“, rekao je Mandžukić.

Ovo nije prvi put da se spominje eventualni prelazak Mandžukića u Real, pošto se prošlog leta govorilo da bi on mogao da zameni Gonzala Iguaina – koji je otišao u Napoli.

Zanimljvo je da je 28. godišnji Mandžukić definitivno „prelomio“ da odlazi iz Bajerna tokom polufinalnih mečeva Lige šampiona protiv Real Madrida.

Mandžukić je u protekloj sezoni za Bajern postigao 26 golova u svim takmičenjima.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter