0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Kačar za jaču vezu Partizana?!

Objavljeno: 10.06.14 u 12:14

Nekadašnji kapiten Vojvodine Gojko Kačar mogao bi da pojača redove Partizana u predstojećem prelaznom roku. 

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Kako prenosi Sport, pored Envera Alivodića iz Vojvodine, Obenga Regana iz Napretka i Stefana Babovića, crno-beli su razmatrali mogućnost i da angažuju Gojka Kačara.

Bivši kapiten i dete Vojvodine je poslednjih šest meseci igrao u Japanu, tačnije u Osaki kao pozajmljen igrač nemačkog Hamburgera.

Dobra vest za čelnike Partizana jeste činjenica da Kačaru ističe ugovor sa nemačkim klubom 30. juna i da će biti slobodan u izboru nove sredine, međutim, s druge strane, to otvara vrata i mnogim drugim klubovima da mu ponude bolje uslove.

Podsetimo, nekadašnji reprezentativac Srbije je još kao igrač Vojvodine bio na meti Partizana, ali je tadašnji prvi čovek Novosađana Ratko Butorović odbijao da posluje sa beogradskim klubovima i pa je Kačar 2008. godine prodat Herti iz Berlina.

Nakon dve odlične sezone, prelazi u Hamburger, ali se posle teške povrede kolena ne snalazi najbolje zbog čega je pao u drugi plan.

Navijači Partizana dobro pamte Kačara, pošto je u svojoj najboljoj sezoni 2007/08 postigao het-trik u remiju sa crno-belima rezultatom 3:3.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter