0
Evropske lige

Tores o Džerardu: Bili smo stvoreni da igramo zajedno, moj odlazak ga je uništio!

Objavljeno: 30.05.14 u 23:20

Bili su najbolji saigrači sve do januara 2011… Španski napadač Fernando Tores vratio je film unazad i otkrio interesantan detalj vezan za period kada je odlučio da Liverpulov dres zameni Čelsijevim. As “plavaca” ističe da je taj transfer “uništio” kapitena Liverpula Stivena Džerarda.

Fernando Tores

– Stiven mi je rekao: “Fernando, sada moraš da misliš na sebe. Uradi ono što moraš da uradiš”. Ali, uništilo ga je to što sam mu rekao da ću prihvatiti ponudu Čelsija. To mi je bio jedan od najtežih momenata u karijeri. Džerard je bio moj najbolji saigrač i nisam siguran da ću opet imati sličnog igrača pored sebe. Mi smo bili stvoreni da igramo zajedno – rekao je Tores za francuske medije.

As Čelsija je obrazložio zašto je tada odlučio da ode:

– U Liverpulu sam ima sve osim trofeja. Osećao sam se kao kralj, ali se tim “raspadao”. Direktori su prodali Maskerana Barseloni, potom je Ćabi Alonso otišao u Real, a ništa od dobijenog novca nije uloženo u pojačanja. Želeo sam da osvojim Ligu šampiona, ali sam osećao da se to neće desiti ako nastavim da igram u Liverpulu – dodao je Tores.

Čelsi je za Toresa dao 50 miliona funti.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter