0
Fudbal

Počeo da se rasipa šampionski tim Atletika

Objavljeno: 28.05.14 u 14:45

Fudbaler madridskog Atletika Brazilac Dijego potvrdio je da je dogovorio prelazak u Fenerbahče, sa kojim će potpisati trogodišnji ugovor.  

Dijego

Dijego je ove sezone u svim takmičenjima na 13 utakmica postigao dva gola, od kojih je najznačajniji onaj protiv Barselone u četvrfinalu Lige šampiona.

“Dogovorio sam se sa Fenerbahčeom i ostalo je samo da prođem medicinske preglede kako bih potpisao ugovor na tri godine. Krajem ove nedelje rastaću se sa Atletikom, posle čega ću otputovati u Istanbul na potpis“, rekao je Dijego.

U karijeri je igrao još i za Santos, Porto, Verder, Juventus i Volfsburg. Za reprezentaciju Brazila nastupao je 33 puta i postigao četiri gola.

Podsetimo, Dijego je sa Atletiko osvojio titulu prvaka Španije i postao vicešampion Evrope.

Pored Dijega, Atletiko napušta vezista Tijago koji se vraća u Čelsi posle devet godina, za kojim bi mogao da ode i Dijego Košta, a Miranda je na pragu prelaska u Junajted.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter