0
Evropske lige

Legenda se oprostila – Rajan Gigs okačio kopačke o klin! (VIDEO)

Objavljeno: 19.05.14 u 18:01

Jedan od najvećih u istoriji Mančester junajteda Rajan Gigs okončao je svoju igračku karijeru, pošto je prihvatio da od naredne sezone bude pomoćnik novom menadžeru Luju van Galu. 

gigs

Posle 23 godine igranja za ‘crvene đavole’, 963 utakmice i 34 osvojena trofeja, Gigs je u svojoj 40. godini odlučio da se penzioniše.

“Hteo bih da iskoristim priliku da objavim da je došlo vreme za moj odlazak u penziju i da se opraštam od aktivnog igranja fudbala. Takođe, želeo bih da najavim da započinjem jedno novo, uzbudljivo poglavlje u mom životu, kao asistent menadžera u Mančester Junajtedu. Mnogo sam ponosan, počastvovan i srećan što sam najveći klub na svetu reprezentovao čak 963 puta tokom svoje karijere, kao i Vels u 64 navrata“, napisao je Gigs u otvorenom pismu i dodao:

“Moj san oduvek je bio da zaigram za Mančester junajted. Iako sam jako tužan što više neću biti u prilici da obučem dres mog omiljenog kluba kao igrač, presrećan sam zbog toga što sam kroz karijeru imao priliku da igram sa nekim od najboljih igrača sveta, da radim sa strategom kakav je ser Aleks Ferguson… A najviše od svega, počastvovan sam zbog toga što sam igrao pred najboljim navijačima na svetu. Oduvek mi je prijala vaša podrška i osećao sam je u srcu. Junajtedovi navijači i ja delimo istu nadu i veru da će klub, uprava i vlasnici uraditi sve što je moguće da se vratimo tamo gde pripadamo“, zaključio je Gigs.

hotsport.rs

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter