7
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Nađ: Zašto Partizanu niste unapred donosili pehar?!

Objavljeno: 14.05.14 u 17:59

Sportski direktor Partizana Albert Nađ osuo je paljbu po Zajednici superligaša zbog odluke da se pored terena na Marakani postavi šapmpionski pehar na meču između Crvene zvezde i OFK Beograda. 

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

On je podsetio da to nije bila praksa prethodnih godina kada su crno-beli bili na korak od osvajanja titule.

“Ne sećam se da su i nama unapred donosili pehar, već su nam ga uručivali prvom sledećom prilikom, pa čak i na početku sledećeg šampionata. I kako neko može da bude tako ubeđen da OFK Beograd neće da osvoji ni bod na Marakani? I šta ako se, kojim slučajem, to desi? Hoće li onda da vraćaju pehar, pa da ga opet nose u Novi Sad, gde Zvezda gostuje u poslednjem kolu?“, zapitao je Nađ.

Da li se slažete sa sportskim direktorom Partizana?

hotsport.rs/blic

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj fejsbuk stranici Hotsport.rs, kao i na na našem Tviter nalogu.

0
0

7 Komentara

  1. Zato sto ste vi samo mali partizan,niste brend,niste institucija,nemate svoj stadion…!!! I ono sto je naj vaznije jebem te u glavu klempavu govno madjarsko!!!!

    0
    0
    Odgovori
  2. Cemu ovolika mrznja? zar je bitno da li ce doneti pehar na Marakanu? pa zar nije normalno da ako(kada) pobedi Zvezda da se titula slavi na Marakani?

    0
    0
    Odgovori
  3. Pa nisu donosili pehar smradino grobarska, jer vam je vas tole uvek sredjivao da poslednje kolo uvek igrate kod kuce, ovo je nama poslednja tekma u BGu i zato donose…glupi grobar iskompleksirani…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter