0
Fudbal

Krkić se vraća u Barsu

Objavljeno: 10.05.14 u 15:11

Španski internacionalac srpskog porekla Bojan Krkić rastao se sa Ajaksom za koji je igrao kao pozajmljen igrač Barselone, iako je postojala opcija da još godinu dana ostane u Amsterdamu, saopštio je holandski klub.

bojan-krkic-ajaks

Omaleni napadač će se vratiti u Barselonu, a veliko je pitanje da li će za njega u budućnosti biti mesta u sastavu Katalonaca ili će ponovo morati da ide negde na pozajmicu ili će čak raskinuti ugovor sa svojim matičnim klubom.

Podsećamo da je Krkić svojevremeno bio jedan od najvećih talenata kluba, ali se nije iskazao na pravi način pa je morao da ide na pozajmice najpre u Romu i Milan, a potom i u Ajaks za koji je igrao u sezoni koja je završena u Holandiji i sa kojim je osvojio titulu prvaka.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter