0
Evropske lige

Kedira se vraća u tim posle sedam meseci

Objavljeno: 07.05.14 u 16:09

Vezista Real Madrida Sami Kedira našao se na spisku Karla Anćelotija za večerašnje gostovanje Valjadolidu, prvi put posle povrede koju je doživeo sredinom novembra.

sami-kedira-povreda

Kedira je tešku povredu ligamenata kolena doživeo početkom novembra u prijateljskoj utakmici između Nemačke i Italije, ali se vratio na teren mesec dana pre početka Svetskog prvenstva, pa nije isključeno da se nađe
na spisku Joakima Leva.

“Kedira je na spisku igrača i mogao bi da dobije nekoliko minuta u zavisnosti od utakmice. Arbeloa se takođe oporavio i mogli bismo da organizujemo neku prijateljsku utakmicu naredne nedelje kako bi njih dvojica pronašli ritam i vratili se u formu što pre“, rekao je Anćeloti.

Povratak dvojice igrača znači da je van stroja samo Hese Rodrigez. Inače, večerašnje gostovanje Valjadolidu (21h) preskočiće Dani Karvahal, Rafael Varan i Geret Bejl zbog lakših povreda.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter