7
Domaći fudbal

Kako je sudija Daniela Marković sprečila BASK da postigne gol (VIDEO)

Objavljeno: 06.05.14 u 10:12

Potpuno apsurdna situacija dogodila se prošlog vikenda na utakmici igranoj u okviru 24. kola Srpske lige ‘Beograd’ između Sopota i BASK-a.

Untitled-6

Naime pri vođstvu gostiju 1:0, a pred sam kraj prvog dela igre, nakon traljave reakcije jednog od defanzivaca Sopota, igrači BASK-a našli su se u sjajnoj šansi za gol, ali onda se desilo nešto sasvim nesvakidašnje – sudija Daniela MArković označila je kraj prvih 45 minuta igre!

Ništa u svemu ovome ne bi bilo neobično, da video koji vam pokazujemo jasno ne govori u prilog tome da je igra naglo preknuta kako BASK eventualno ne bi duplirao svoju prednost (što su inače u tom momentu i učinili).

Da li uopšte treba i reći da je Sopot u drugom poluvremnu napravio preokret, slavio sa 2:1 i stigao do veoma važnih bodova u borbi za opstanak.

Inače sudija Daniela Marković u žižu javnosti stigla je pošto ju je 2010. godine fizički napao i udario šamar predsednik Fudbalskog kluba Dorćol, Miodrag – Mića Sovtić, nakon što je bio nezadovoljan suđenjem na meču tog kluba protiv OFK Mladenovac.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

7 Komentara

  1. …ako je namesteno i ako po kladionicama znaci nesto-treba vesati za primer(neka je 100 puta zensko)…ALI…u pravilima nigde ne stoji da se vreme produzava pa cak i za 100% sansu za gol…ako je isteklo vreme-isteklo je-nista NEregularno

    0
    0
    Odgovori
  2. Sada treba da se ispita kladjenje po kladionicama,kao i za sve ostale utakmice u zemnji i da se pohvataju svi namestaci…

    0
    0
    Odgovori

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter