0
Domaći fudbal

Veselinović: Jagodina nije favorit u finalu

Objavljeno: 05.05.14 u 23:38

Napadač Vojvodine Lazar Veselinović (28) izjavio je da se ne slaže sa ocenom sportske javnosti da je Jagodina favorit protiv njegovog kluba u finalu Kupa Srbije.

FK Vojvodina

Ove srede, na stadionu Partizana odigraće se finale Kupa Srbije, u kojem će se, kao i prošle sezone, sastati Vojvodina i Jagodina. Međutim, robusni napadač Novosađana prošle godine nije bio učesnik najsvečanije utakmice srpskog fudbala.

Biće mi ovo prvo učešće u finalu Kupa i sigurno je to za sve nas najvažnija utakmica u ovoj sezoni. U sredu, za nas će najvažnije biti to da ne srljamo i da od prvog do poslednjeg sudijinog zvižduka budemo maksimalno skoncentrisani, ali i opušteni. Ne slažem se sa ocenom da je uloga favorita na strani rivala i siguran sam da će jedan trenutak odlučivati o pobedniku. Ako budemo ispoštovali stvari koje sam izdvojio, mislim da imamo šansu da se na kraju radujemo“, kaže Veselinović za Dnevnik.

On je prošle zime stigao u redove Vojvodine, a ove polusezone je postigao tri gola za crveno-bele.

“U svaku utakmicu ulazim sa željom da zatresem protivničku mrežu i biće isti slučaj i u duelu sa Jagodinom. Međutim, imamo mi i neke druge adute i ubeđen sam da je naša mladost velika prednost u odnosu na rivala. Iskreno se nadam da ćemo zaigrati u kompletnom sastavu, tim pre što nam Mijat Gaćinović jako mnogo znači u igri. Optimista sam i verujem da možemo da pobedimo i klubu za 100. rođendan poklonimo trofej koji mu nedostaje i kojem se toliko nada“, zaključio je Veselinović.

Podsetimo, svi navijači Vojvodine koji žele da prisustvuju finalu Kupa Srbije, još u utorak od 12 do 20 časova mogu da se prijave u šopu na severnoj tribini stadiona “Karađorđe“. Cena ulaznice i prevoza ukupno iznosi 1.000 dinara, a pri prijavljivanju je potrebno poneti i ličnu kartu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter