3
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Sloboda preti istupanjem iz lige i ne igra meč protiv Zvezde?

Objavljeno: 05.05.14 u 13:42

Upravni odbor fudbalskog kluba Sloboda iz Užica uputio je zahtev Zajednici klubova Superlige da hitno zakaže sednicu Izvršnog odbora, zbog, kako su naveli, neregularnosti takmičenja, prenosi agencija Tanjug.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Ujedno, Sloboda traži ostavku predsednika Zajednice Zvezdana Terzića, kao osobe koja je najodgovornija za obezbeđenje regularnosti takmičenja u Superligi.

U saopštenju se navodi da će se u ponedeljak na vanrednoj sednici Upravnog odbora Slobode razmatrati odluka o neodigravanju utakmice 28. kola između Slobode i Crvene Zvezde i istupanju Slobode iz daljeg takmičenja.

Iz Slobode, kako navode u saopštenju, najavljuju podnošenje krivičnih prijava protiv NN lica u Zajednici klubova Superlige, Fudbalskom savezu Srbije i Stručno-strukovnoj organizaciji fudbalskih sudija Srbije.

„Sloboda će biti uporna da se do kraja istraže sve zloupotrebe, a lica koja su odgovorna za sva dešavanja izvedu pred pravdu i zauvek ostrane iz fudbala i sporta“ – navodi se u saopštenju Slobode.

Užičani su najavili će se obratiti i Evropskoj fudbalskoj uniji (UEFA), kao i nadležnim državnim organima i resornom ministrstvu, kojima će prezentovati njihovo viđenje o stanju u kakvom se danas nalazi srpski fudbal.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

3 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter