0
Evropske lige

Anjeli o zvezdicama iznad grba: Kad drugi prišiju drugu, mi ćemo treću

Objavljeno: 05.05.14 u 22:44

Predsednik FK Juventus Andrea Anjeli izjavio je da taj klub neće prišiti treću zvezdicu iznad svog grba sve dok Milan ili Inter ne steknu pravo da iznad svog prišiju drugu.

Juventus vs. Atalanta - Serie A Tim 2011/2012

Juventus je ove sezone osvojio svoju 30. titulu šampiona Italije, iako “bjanko-neri“ smatraju da im je to zapravo 32. skudeto, jer ne priznaju da su im dve titule oduzete nakon afere “kalčopoli“, kada su bili izbačeni u drugu ligu.

No, bilo kako bilo, od sledeće sezone Juventus će svakako imati pravo da iznad svog grba prišije treću zvezdicu (svaka simbolizuje 10 titula prvaka), ali predsednik kluba Andrea Anjeli tvrdi da to neće učiniti.

“Neće biti treće zvezdice na našem dresu sledeće sezone. Što se nas tiče, osvojili smo 32. skudeto, mada zvanični rezultat kaže da imamo samo 30. I ovako i onako, od danas nam je dozvoljeno da našijemo treću zvezdicu na dres, ali mi to nećemo uraditi. Tek kada ostali timovi u Italiji budu zaslužili da imaju dve zvezdice na svom dresu, onda ćemo i mi našiti treću, da naglasimo razliku između nas i ostalih“, izjavio je Anjeli.

Najbliži Juventusu po broju titula u Italiji su Milan i Inter, koji imaju po 18 osvojenih skudeta.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter