0
Domaći fudbal

Pekarić: Nadam se da će navijači stati uz nas u finalu

Objavljeno: 04.05.14 u 23:24

Štoper Vojvodine Nino Pekarić (32) izjavio je da se nada da će navijači tog kluba u velikom broju doći na utakmicu finala Kupa Srbije, koja Novosađane očekuje u sredu protiv Jagodine.

firma

U poslednjem prvenstvenom kolu, Novosađani su poraženi u Ivanjici od Javora i time otežali svoju poziciju u nastojanju da sezonu završe kao treći na tabeli. Međutim, niko u taboru crveno-belih neće žaliti za tim ukoliko u sredu veče u Novi Sad donesu toliko željeni pehar osvajača nacionalnog Kupa.

“Finale je posebna utakmica, u kojoj, kao ni u čitavom Kupu, nema popravnog ispita. Vojvodina ovog puta nije favorit. Ta uloga nalazi se na strani Jagodine, a mi u odlučujući susret moramo da uđemo opušteno, bez ikakvog opterećenja. Ako u tome budemo uspeli, kao i u nedavnom prvenstvenom susretu sa Partizanom, naša mladost imaće priliku da uživa i prikaže na delu sav talenat kojim raspolaže. Igre Jagodine nisam posebno pratio. Znam da ima dobar tim, ali ga imamo i mi, sa odličnim rešenjima za svaku poziciju u ekipi“, kaže Pekarić u izjavi za Dnevnik.

Interesantno je to da je iskusni štoper već igrao jedno finale Kupa u dresu Vojvodine i to ono prvo od osamostaljenja Republike Srbije, kada su Novosađani 2007. godine, takođe na stadionu Partizana, poraženi od Crvene zvezde rezultatom 2:0.

“To je bilo davno, a sada imamo ambiciju da najzad ostvarimo vekovni san i osvojimo trofej koji nam nedostaje. Mladost kojom raspolažemo mogla bi da nam bude itekakav adut i nadam se da će i navijači stati uz nas, te da će ih na tribinama stadiona u Beogradu biti barem onoliko koliko ih je bilo tokom ranijih godina“, naglasio je Pekarić.

Podsetimo, svi koji žele da idu na finale Kupa u organizaciji navijačke grupe Firma, mogu to da učine tako što će se prijaviti u navijačkom šopu na severnoj tribini stadiona “Karađorđe“ u ponedeljak ili utorak od 12 do 20 časova. Po ceni od 1.000 dinara, uz obaveznu ličnu kartu, biće obezbeđen prevoz i ulaznica za severnu tribinu.

Finale Kupa Srbije između Vojvodine i Jagodine na programu je u sredu na stadionu Partizana u Beogradu, sa početkom u 20 časova.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter