0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Mrđa: U Užicu igramo utakmicu sezone

Objavljeno: 04.05.14 u 11:36

Fudbaleri Crvene zvezde, pobedom nad Radom od 2:0, vratili su se na pobednički kolosek i sačuvali bodovnu prednost nad ‘večitim’ rivalom, a strelac drugog gola na utakmici bio je Dragan Mrđa.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Svaki trijumf je važan. Ušli smo u meč rešeni da ranim golom olakšamo sebi put do nova tri boda. Pre pogotka imali smo dosta prilika i sigurno da se uvukla mala doza nervoze u nas. Srećom, na odmor smo otišli sa prednošću i odmah na startu drugog poluvremena rešili pitanje pobednika“  rekao je Mrđa.

Sledeće sedmice Zvezda ide na vrelo gostovanje u Užicu gde ih čeka Sloboda, a prema rečima brzonogog golgetera samo timskom igrom može se do cilja.

„Meč u Užicu je najvažniji u sezoni. Zaista nije važno ko će postići pogodak, prvi cilj je pobeda i ko god da zatrese mrežu, čitava ekipa će poneti zasluge ukoliko trijumfujemo. Na današnjoj utakmici sam bio strelac posle kornera. Milijaš nekoliko utakmica centrira jako i precizno na prvu stativu, i u skladu sa tim sam se i postavio. Nije bilo nikakvog specijalnog dogovora. Opet kažem, ne opterećujem se golovima, prvi cilj je titula i svi smo maksimalno fokusirani na to“ konstatovao je Mrđa.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter