0
Fudbal

Tohir želi Hamšika u Interu

Objavljeno: 01.05.14 u 11:18

Predsednik fudbalskog kluba Inter Erik Tohir rekao je da je zainteresovan da u narednom prelaznom roku dovede igrača Napolija Mareka Hamšika.

Marek Hamsik-2013-02

„Voleo bih da vidim Hamšika u Interu, ali bih isto tako voleo da dovedem i neke druge igrače o kojima se već pričalo u medijima. Ne želim da iznosim nikakve podatke i imena, sve dok ne postignem zvaničan dogovor sa igračima“, rekao je Tohir, a prenose britanski mediji.

Predsednik Intera je rekao da će u letnjem prelaznom roku sigurno dovesti dva „velika“ pojačanja.

„Cilj nam je da napravimo izbalansiran tim koji će biti konkuretan za osvajanje trofeja. U narednom prelaznom roku ćemo sigurno dovesti dva sjajna igrača“, kazao je Tohir.

Zvančnici Intera su poslednjih meseci govorili kako žele da dovedu nova pojačanja, a neka od imena koja su se dovodila u vezu sa ovim milanskim klubom su Edin Džeko, Alvaro Morata i Fernando Tores.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter