0
Evropske lige

Teri želi da ostane u Čelsiju do kraja karijere

Objavljeno: 30.04.14 u 15:24

Kapiten Čelsija Džon Teri rekao je da se nada da će sa klubom sa kojim je osvojio sve trofeje u karijeri ipak potpisati novi ugovor. Teri već neko vreme pregovara sa upravom, a aktuelni ugovor mu ističe na leto.

Brentford v Chelsea - FA Cup Fourth Round

„Hoću da ostanem ovde dok god mogu aktivno da igram fudbal. U ovom klubu sam od 14. godine, ne znam za drugu ekipu. Trenutno razgovaramo o novom ugovoru. Nismo stigli da ulazimo u detalje, jer smo fokusirani na važne utakmice. Nadam se da će sve biti u redu“ – rekao je Teri.

Teri je za prvi tim Čelsija debitovao u sezoni 1998/1999. Do sada je sa „plavcima“ osvojio ukupno 14 trofeja – tri Premijer lige, pet FA kupova, dva Liga kupa, dva Superkupa Engleske, Ligu šampiona i Ligu Evrope. Za Čelsi je odigrao 619 mečeva i dao 57 golova, a u dresu Engleske ima 78 nastupa i šest pogodaka.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter