0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Mrđa: Ne vidim razlog za paniku

Objavljeno: 30.04.14 u 13:26

Najbolji igrač Crvene zvezde u porazu od Partizana u 146. večitom derbiju bio je strelac jedinog gola za crveno-bele Dragan Mrđa, nad kojim su napravljena i dva penala. Iskusni centarfor ne brine previše zbog izgubljenog meča od najvećeg rivala i tvrdi da će titula posle šest godina ponovo stići na Marakanu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Imamo dosta iskusnih igrača u svim linijama i poraz ne sme da nas poremeti. I dalje smo prvi, bolji i u međusobnom skoru od Partizana, tako da ne vidim razlog za paniku. Cilj se zna od početka sezone i samo je titula bitna. Zato se ne bih više vraćao na derbi, sad je važno da pobedimo Rad“ – rekao je Mrđa između ostalog u intervjuu za Novosti.

Zvezdin centarfor se osvrnuo i na najave da bi selektor Ljubinko Drulović kao najboljeg strelca domaćeg šampionata mogao da ga pozove u reprezentaciju za predstojeću turneju po Americi uz komentar „da će mu biti drago da obuče dres Srbije ukoliko poziv zaista stigne i da je to vrhunac karijere svakog fudbalera“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter