0
Evrokupovi

Lam: Rano smo se otvorili, razočaran sam; Bekenbauer: Dan kada ništa ne ide

Objavljeno: 29.04.14 u 23:19

Defanzivac Bajerna Filip Lam nije krio razočarenje posle ispadanja u polufinalu Lige šampiona. On kaže da je taktički Real bio mnogo bolji.

Filip Lam

“Veliko razočarenje za nas. Nismo odigrali taktički dobro, prerano smo se otvorili i dozvolili Realu da igra trkačku utakmicu kakva njima odgovara. Za razliku od prvog meča koji smo kontrolisali, ovo danas nije bio način na koji mi igramo“, istakao je Lam.

Počasni predsednik Bajerna Franc Bekenbauer rekao je da je ovo veče bilo jedno od onih kada vam ništa ne polazi od ruke, ili noge.

“Ništa nije funkcionisalo kod nas, za razliku od protivnika kod koga je sve bilo dobro. Ovo su oni dani kada vas jednostavno neče. Čestitam Realu na zasluženoj pobedi, oni su odigrali odlično i potpuno zasluženo prošli u finale“, rekao je legendarni kapiten Bajerna.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter