0
Evrokupovi

FOTO: UEFA

Proensa sudi u Minhenu, Ricoli u Londonu, minut ćutanja za Boškova i Vilanovu

Objavljeno: 28.04.14 u 15:02

Evropska fudbalska federacija odredila je arbitre koji će voditi revanš mečeve polufinala Lige šampiona, koji su na programu u utorak i sredu, a ono što je za nas najznačajnije je da nijednu od te dve utakmice neće suditi naš najbolji delilac pravde Milorad Mažić.

uefa-logo-nebo

Sutrašnji duel u Minhenu u kojem će se sastati Bajern i Real dodeljen je Portualcu Pedru Proensi i njegovoj sudijskoj ekipi, dok će duel na Stamford Bridžu između Čelsija i Atletika suditi Italijan Nikola Ricoli sa svojim pomoćnicima.

Pored toga UEFA je odlučila da utakmice počnu minutom ćutanja povodom smrti srpskog stručnjaka Vujadina Boškova i nekadašanjeg trenera Barselone Tita Vilanove.

Real u Minhen donosi gol prednosti iz prvog meča (1:0), dok je duel između Atletika i Čelsija odigran prethodne nedelje završen bez pobednika i golova (0:0).

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter