0
Evropske lige

FOTO: dailymail.co.uk

Tuča na treningu Liverpula uoči utakmice sezone sa Čelsijem! (FOTO)

Objavljeno: 26.04.14 u 14:34

Fudbaleri Liverpula posle 24 godine nalaze nikada bliže tituli engleskog prvaka, ali je na pretposlednjem treningu uoči odlučujuće utakmice sa Čelsijem došlo do sukoba između Luisa Suareza i Martina Škrtela.

FOTO: dailymail.co.uk
FOTO: dailymail.co.uk

Kako prenosi Dejli mejl, Slovak je imitirao saigrače, pretpostavlja se da je na red došao Urugvajac kojem se nije svideo smeh ostalih saigrača pa je nasrnuo na Škrtela. Navodno su igrači sprečili veći fizički obračun koji verovatno ne bi dobro uticao na ekipu uoči derbija sa Čelsijem.

U klubu naravno ovome nisu pridali prevelik značaj, pritisak je ogroman, tenzija očekivana, jer je sve usredsređeno na nedelju i 15 časova kada startuje dugo čekani meč koji bi mogao da donese titulu na Enfild prvi put još od 1990. godine.

Mada, ako se prisetimo ne tako davne istorije Liverpula, doći ćemo do sezone 2006/07 kada su se uoči osmine finala Lige šampiona sa Barselonom, Kreg Belami i Jon Arne Rise sukobili golf palicama, pa su na Kamp Nou postigli po gol za trijumf od 2:1 koji ih je kasnije odveo u narednu rundu.

Možda će i ovaj sukob pozitivno uticati na izabranike Brendana Rodžersa, a ako Suarez i Škrtel ponove učinak Belamija i Risea, titula bi definitivno bila korak bliže Kopu…

FOTO: dailymail.co.uk
FOTO: dailymail.co.uk

Rise i Belami

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter