0
Fudbal

Barsa sprema ponudu za vezistu Arsenala

Objavljeno: 25.04.14 u 21:42

Nakon što je Barseloni privremeno ukinuta suspenzija u prelaznom roku, sve veći broj igrača povezuje se sa dolaskom u katalonski klub, a poslednji među njima je i Mesut Ozil.

mesut-ozil-ars-zuto

Real Madrid je već jednom uzeo “ispred nosa” Barseloni Mesuta Ozila, međutim nakon odlaska Nemca u redove Arsenala, Barsa se ponovno uključila u igru za njegovo dovođenje.

“Postoje naznake iz Španije da Barselona priprema ponudu za dovođenje Ozila. On je već bio blizu dolaska 2011. godine, u Barseloni ga ozbiljno žele i definitivno će to i pokušati. Spominje se ponuda od oko 30 miliona funti, međutim ne verujem da će Arsenal na takvu ponudu pristati”, rekao je ekspert za španski fudbal Paul Brin-Tarner za “Talksport“.

Isto tako napominje se da Arsen Venger Ozila i Remzija smatra ključnim igračima u građenju tima i za sledeću sezonu i da je vrlo teško da će se odreći bilo koga od njih dvojice.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter