0
Fudbal

‘Riberi sad ima priliku da dokaže da je bolji od Ronalda’

Objavljeno: 23.04.14 u 20:44

“Kad je Ronaldo dobio nagradu za najboljeg igrača Evrope, Riberi je ostao razočaran. Protiv Reala ima priliku da pokaže svima da su pogrešili što nisu glasali za njega“, kaže čelnik Bajerna Karl-Hajnc Rumenige.

Rumenige

“Osvojio sam sve sa Bajernom, a Ronaldo nije osvojio ništa. Nisam tužan zbog Zlatne lopte, ali boli me. Zaslužio sam nagradu“,  razočaran je bio Frenk Riberi u januaru nakon što je prestižnu nagradu za najboljeg fudbalera Europe dobio Kristijano Ronaldo.

Francuski vezista uprkos trofejnoj prošloj sezoni završio je na trećem mestu, a ispred njega je bio i Leo Mesi. Gnev je do sada sigurno splasnuo bar malo, ali sigurno mu neće biti lako večeras na  Bernabeu kad će se na protivničkim stranama naći sa Ronaldom

Upravo je Riberi pre godinu dana doneo vođstvo Bajernu u prvom polufinalnom okršaju protiv Reala, kad su Bavarci kod kuće slavili 2-1.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter