0
Evropske lige

Pelegrini ne odustaje od titule

Objavljeno: 18.04.14 u 19:43

Posle remija Mančester Sitija u duelu sa Sanderlendom za glavne favorite za osvajanje trofeja Premijer lige mnogi su već kandidovali pre svega Liverpul, a potom i Čelsi. Međutim, menadžer „građana“ Manuel Pelegrini tvrdi da će obe ekipe u preostala četiri kola gubiti bodove odnosno da Siti nije izgubio sve šanse.

pelegrini-osmeh

„Suiguran sam da će i Liverpul i Čelsi gubiti bodove, kao što se i nama desilo u duelu sa Sanderlendom. Mi jednostavno moramo da osvojimo 15 bodova u preostalih pet mečeva pa ćemo da vidimo da li će to biti dovoljno za titulu. Na kraju sezone veliku ulogu igra i psihologija“ – rekao je Pelegrini.

Posle 34. kola Liverpul je vodeći na tabeli sa 77 osvojenih bodova, dva manje ima Čelsi, dok Mančester Siti uz utakmicu manje ima i šest poena zaostatka u odnosu na „crvene“.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter