0
Fudbal

Mojes najavljuje ‘bombe’

Objavljeno: 18.04.14 u 22:21

Menadžer Mančester junajteda Dejvid Mojes poručio je u petak kako se plan dovođenja pojačanja za novu sezonu dobro razvija, te da se nada prvim potpisima i pre Svetskog prvenstva u Brazilu.

mojes-pesnica

Div sa Old Traforda je igrao očajno u prvoj sezoni pod Mojesovim vodstvom, a škotski stručnjak uveren je da će se od jeseni, nakon što osveži ekipu sa nekoliko pojačanja, puno toga promeniti. Engleski mediji poslednjih meseci spominju interesovanje Junajteda za levog beka Sautemptona Luka Šoa (18), vezistu lisabonskog Sportinga Vilijama Karvalja (22) i igrača Bajerna Tonija Krosa (24). Prema tvrdnji Dejli Mejla, Mojes je nedavno u Portugalu gledao i beka Porta Mangalu (23), ali i njegovog saigrača, kolumbijskog napadača Džeksona Martineza (27).

‘’Moram reći da se planovi koje sam zamislio dobro razvijaju. Verovatno će se nešto dogoditi tek nakon završetka sezone, ali pokušaćemo da ostvarimo neki transfer pre SP-a’’, rekao je Mojes i dodao:

‘’Povezuju nas sa mnogim igračima, a svaki put kad odem na neku utakmicu, piše se da ćemo potpisati ugovore sa trojicom ili četvoricom igrača. To nije istina, ali svima je jasno da tražimo pojačanja i pokušaćemo iskoristiti svaku priliku.’’

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter