0
Evropske lige

‘Crveni’ dominiraju na svim poljima

Objavljeno: 18.04.14 u 16:44

Fudbalski savez Engleske (FA) objavio je imena kandidata za izbor najboljeg igrača sezone, a među njih šest nalaze se čak trojica fudbalera Liverpula što i nije iznenađenje ako se zna da se „crveni“ nalaze veoma blizu povratka šampionske titule na Enfild posle pune 24 godine.

staridz-dzerard-suarez

Najozbiljniji kandidat, ukoliko titulu zaista osvoji Liverpul, je Luis Suarez, ali ništa manje važan za taj poduhvat nije ni kapiten Stiven Džerard koji je celu karijeru proveo u svom matičnom klubu. Pored njih dvojice tu je još i Danijel Staridž koji igra kao preporođen u Liverpulu.

Na listi kandidata nalaze se još Eden Azar iz Čelsija, Jaja Ture iz Mančester Sitija i Adam Lalana fudbaler Sautemptona.

Staridž i Azar su kandidati i za najboljeg mladog igrača, a uz njih tu su još i Aron Remzi iz Arsenala, zatim još jedan fudbaler Liverpula Rahim Sterling, Luk Šo iz Sautemptona i igrač Evertona Ros Barkli.

Svečana ceremonija dodele nagrada biće održana 27. aprila u Londonu.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter