0
Fudbal

Arsenal odustao od Košte, na radaru Mandžukić

Objavljeno: 17.04.14 u 17:40

Fudbalski portal Goal.com tvrdi da je Arsenal odustao od praćenja situacije oko španskog reprezentativca Dijega Košte i da će se na leto u potpunosti koncentrisati na Marija Mandžukića.

dijego-kosta

Rođeni Brazilac je trenutno zanimljivija “roba” od hrvatskog reprezentativca, ali ni lov na Mandžukića neće biti jednostavan. Naime, prema pisanjima raznih medija poslednjih meseci za hrvatskog napadača zainteresirani su svi velikani od Intera, Real Madrida, Barselone pa sve do Čelsija.

Svi spomenuti klubovi, podsetimo, vide mogućnost lakšeg dovođenja Mandžukića jer u Bajern ovoga ljđeta stiže Poljak Robert Levandovski, koji je uz njega prvi strelac Bundeslige, pa prema mišljenju mnogih više odgovara filozofiji koju neguje Gvardiola.

Mandžukić je ove sezone u Bundesligi postigao 17 pogodaka, u Kupu četiri gola, a u Ligi šampiona tri.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter