0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Nemamo pravo na kiks (VIDEO)

Objavljeno: 16.04.14 u 13:14

Trener Crvene zvezde Slaviša Stojanović rekao je danas da je predstojeci meč u Novom Pazaru više od obične utakmice, ali da se nada da će crveno-beli uz strpljivu igru zabeležiti 14. pobedu u nizu.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Očekuje nas novi ispit i dokazivanje, odlazimo ekipi koja na svom terenu teško gubi bodove, a biće i jako motivisani jer žele da se plasiraju u evropsko takmičenje. Mi moramo da budemo strpljivi, skoncentrisani i da se držimo dogovora. Zbog specifične situacije ovo je više od obične utakmice i nemamo prava na kiks. Svaka utakmica nam je odlučujuća“ – rekao je Stojanović na konferenciji za medije na Marakani, prenosi Tanjug.

Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) dozvolila je da se utakmica igra pred punim tribinama, iako je protiv Pazaraca pokrenut postupak zbog incidenata na meču sa Napretkom u Kruševcu.

„Fudbal se igra zbog navijača, publika u Novom Pazaru ceni fudbal i zato dolazi u velikom broju, kao i naši navijači. Retko gde imamo manje navijača u odnosu na protivničku ekipu, a to će sutra biti slučaj. Ne verujem da naših navijača neće btiti, jer oni uvek pronađu način da dođu na stadion. Verujem da će organi reda učiniti sve da utakmica prođe bez incidenata“ – rekao je Stojanović.

On je dodao da je Miloš Ninković zdrav i da će igrati sutra, dok će meč sigurno propustiti Novak Matinović i Abiola Dauda.

Umesto Daude, mesto u napadu ponovo će zauzeti crnogorski reprezentativac Filip Kasalica.

„Čeka nas teška utakmica u Novom Pazaru, dva puta sam imao priliku da igram tamo, očekuje nas vruća atmosfera, ali navikli smo na to. Nadam se da ćemo pobediti i osvojiti važna tri boda“ – poručio je Kasalica.

Utakmica 24. kola Superlige Srbije između Novog Pazara i Crvene zvezde igra se sutra od 16 sati.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter