0
Domaći fudbal

FOTO: partizan.rs

Crno-beli posetili prihvatilište za decu ‘Beograd’

Objavljeno: 15.04.14 u 19:19

Pred najveći hrišćanski praznik Uskrs, prvotimci Partizana Darko Brašanac i golman Živko Živković posetili su prihvatilište za decu “Beograd“,  gde su mališanima uručili prigodne  poklone, ali i još jednom pokazali da crno-beli u misle na decu Srbije i regiona.

FOTO: partizan.rs
FOTO: partizan.rs

Pored poklona, slatkiša i igračaka, Darko i Živko su nove drugare obradovali i ulaznicama za predstojeću utakmicu 24. kola Jelen Superlige, koju FK Partizan igra u čevrtak, protiv Jagodine, a koju će mališani moći da prate u društvu svojih vaspitača.

Prihvatilište za decu „Beograd” je ustanova u nadležnosti Sekreterijata za socijalnu zaštitu Grada Beograda koji zbrinjava najosetljivije kategorije mladih iz čitave Srbije, uzrasta od 7 do 18 godina, među kojima su žrtve nasilja, zlostavljanja, zanemarivanja, žrtve trgovine ljudima,deca bez roditeljskog staranja i drugi.

prihvatili[te 2

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica. 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter