0
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Stanković napušta Partizan

Objavljeno: 14.04.14 u 14:21

Provereni defanzivac crno-belih Vojislav Stanković u junu će gotovo sigurno napustiti redove Partizana pošto je odbio da produži ugovor sa prvakom Srbije što je u izjavi za Sport potvrdio njegov menadžer Dušan Milojević.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Bili smo na pregovorima, dobili ponudu da Stanković produži ugovor, ali smo se odmah zahvalili, jer igrač ima druge planove. Stanković je zahvalan Partizanu na svemu, korektnosti i ponudi, međutim, u klubu je skoro pet godina i želi novi izazov. Ugovor mu ističe u decembru, otuda i razgovori o produžetku. Imamo čvrsto obećanje iz Humske da neće praviti problem kada je visina obeštećenja u pitanju, a u najskorije vreme očekujemo i konkretne ponude“ – rekao je Milojević.

Stanković je u Partizan stigao 2009. godine i do sada je zabeležio samo 47 nastupa u crno-belom dresu, a ostaće upamćen po tome što je u sezoni 2010/11 realizovao poslednji penal u duelu sa Anderlehtom u poslednjem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona odnosno moglo bi da se kaže da je baš on uveo klub u elitno evropsko takmičenje.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter