0
Fudbal

Real želi dvojac Liverpula

Objavljeno: 10.04.14 u 15:51

Poznato je da Real nema problema sa novcem kada je u pitanju dovođenje najboljih ujedno i najskupljih fudbalera sveta o čemu najbolje svedoče transferi Kristijana Ronalda i Gareta Bejla.

suarez-kutinjo

Nova velika „bomba“ bi mogla da bude dovođenje Luisa Suareza iz Liverpula, ali „kraljevski klub“ pored Urugvajca u svojim redovima želi i mladog Brazilca Felipea Kutinja i u tu svrhu je spreman da engleskom klubu ponudi 80 miliona funti, pišu španski mediji. Da je u pitanju samo Suarez ova cifra bi možda i bila prihvatljiva upravi Liverpula, ali kako se radi o „paket aranžmanu“ nema sumnje da će Real morati da pojača ponudu ukoliko je ozbiljan u svojoj nameri.

Podsećamo da su Suarez i Kutinjo među najzaslužnijim igračima „crvenih“ koji imaju priliku da posle pune 24 godine vrate titulu prvaka na Enfild.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter