Trener Real Madrida Karlo Anćeloti otkrio je neće rizikovati sa povredom Kristijana Ronalda u revanšu četvrtfinala Lige šampiona. 

anceloti-ronaldo

Portugalac je doživeo lakšu povredu kolena u prvom susretu prošle nedelje zbog čega je propustio subotnje gostovanje Real Sosijedadu.


”Ronaldo je odradio lakši trening sa ekipom, a konačnu odluku donećemo kada budemo videli kako se oseća na dan utamice. Ako ne bude 100 odsto spreman, nećemo dozvoliti ni najmanji rizik. Kao i Ronaldo, i ja uvek želim da je on na terenu, ali ne po svaku cenu. On je profesionalac, poznaje svoje telo i sa nama će doneti zajedničku odluku. Što se tiče ostalih igrača, Bejl je spreman, a u odbrani će sigurno igrati Ramos, Pepe i Koentrao”, rekao je Anćeloti, koji se potom osvrnuo na utakmicu.

”Imamo ogromnu motivaciju zbog činjenice da možemo da se plasiramo u polufinale. Takođe, ne treba zaboraviti da je Dortmund prošle sezone dao Realu četiri pogotka, tako da nam je neophodno da postignemo jedan pogodak.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.