0
Fudbal

Prandeli zvao Kasana, izostavio Totija i Tonija

Objavljeno: 04.04.14 u 15:19

Selektor fudbalske reprezentacije Italije Ćezare Prandeli saopštio je širi spisak sa imenima 35 igrača na koje računa za predstojeći Mondijal u Brazilu i koji će će pojaviti na dvodnevnom testiranju u kampu u Koverćanu.

prandeli

Zanimljivo je da se na spisku nalaze samo dvojica igrača starijih od 35 godina, a to je dvojac Juventusa Andrea Pirlo i Đanluiđi Bufon, a da mesta na njemu nije bilo za Frančeska Totija i Luku Tonija za koje se pretpostavljalo da bi mogli da konkurišu za jedno od 23 mesta u reprezentaciji.

Od iskusnijih igrača tu su još i napadač Parme Antonio Kasano, vezista Pari Sen Džermena Tijago Mota i centarfor Bolonje Alberto Đilardino.

Na testiranju se neće pojaviti povređeni Matija Destro, Ćiro Imobile i Đuzepe Rosi, ali sva trojica će verovatno biti pozvana na sledeće okupljanje.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter