0
Fudbal

Murinjo prodaje sve špiceve i sprema ‘bombu’

Objavljeno: 04.04.14 u 14:24

Koliko Žoze Murinjo nema poverenje u svoje napadače pokazao je u prvom četvrtfinalnom duelu Lige šampiona u kojem je Čelsi u Parizu poražen od PSŽ-a sa 3:1 iz startne postave izostavio sve klasične centarforove pa je najistureniji bio Nemac Širle.

Murinjo

Kako prenosi brtanski Telegraf Portugalac želi da u letnjem prelaznom roku proda sva četiri napadača koje ima na raspolaganju – Fernanda Toresa, Samjuela Etoa, Dembu Ba i Romelua Lukakua, kako bi skupio novac za kupovinu novih igrača.

Prvi Murinjov pik je napadač madridskog Atletika Dijego Košta, kojeg traže i drugi veliki evropski klubovi, a ukoliko ne uspe da dovede novopečenog španskog reprezentativca menadžer Čelsija bi se okrenuo centarforu Bajerna Mariju Mandžukiću.

Telegraf dodaje i da je Murinjo dobio odrešene ruke od strane vlasnika kluba Romana Abramoviča da radi onako kako on smatra da bi pomoglo Čelsiju.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoselekt kladionica.

 

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter