0
Fudbal

Halilović može na Kamp Nou, Ter Štegen definitivno ne dolazi u Barsu

Objavljeno: 03.04.14 u 16:23

Advokat hrvatskog fudbalera Alena Halilovića rekao je da će njegov klijent preći u Barselonu, dok to neće biti slučaj sa golmanom Mark Andre ter Štegenom. 

Alen-Halilovic

FIFA je u sredu kaznila Barselonu sa godinu dana zabrane transfera, što znači da Katalonci neće smeti da dovode, ali ni da prodaju igrače do juna 2015. godine.

“Ne mogu da zamislim da moj klijent neće igrati za Barselonu. Možemo ovo da uporedimo sa situacijom pre penala. FIFA je uradila dobru stvar što je identifikovala problem, ali mislim da daju pogrešan lek. Ako FIFA neće da omogući budućnost za dete i njegovu porodicu, onda je to pogrešno. Ukoliko Barselona potpiše klinca od 11 godina, daje garancije da će imati dobre treninge u dobrom okruženju“, rekao je advokat Žan Lui Dipon.

S druge strane, menadžer golmana Menhengladbaha Gerd fon Bruh za nemački „Bild“ je potvrdio da njegov klijent neće preći u Barsu ovog leta.

“Sada otpada prelazak Štegena. Zbog takve odluke FIFA, njegov transfer je blokiran ovog leta“, rekao je Bruh.

hotsport.rs

Pomoć pri klađenju možete da pronađete na aplikaciji koju za vas zajednički predstavljaju naš portal i Autoslekt kladionica.

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter