0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Dauda: Nema ljutnje

Objavljeno: 31.03.14 u 10:11

Veliku medijsku pažnju izazvala je reakcija Abiole Daude kada je shvatio da mora da napusti igru tokom meča protiv Voždovca. Nigerijac je, kao i ostatak ekipe, bio odlično raspoložen za igru, postigao je gol, a promašio još par izglednih šansi, pa kada ga je trener Slaviša Stojanović pozvao da napusti igru Dadua je gestikulirao da hoće da ostane na terenu.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

„Ne postoji nikakav problem. Moja reakcija je nešto što se tiče samo mene i nema veze ni sa kim. Nema razloga da širimo ovu temu pošto je u pitanju moja lična stvar“ rekaо je Dauda za dnevni list Sport.

Hitronogi golgeter je zadovoljan ubedljivim trijumfom na Marakani, a zasluge pripisuje čitavoj ekipi.

„Ovog puta je Mrđa pogodio dva puta, ali hteo bih da istaknem da među nama nema nadmetanja. Događa se da jedan drugome nameštamo šanse što je sasvim normalno i po meni je najvažnije da dobro funkcionišemo zajedno. Važno je samo nastaviti ovako u narednim mečevima i pred nama je još mnogo izazova na putu da sačuvamo prvo mesto.“ jasan je Dauda.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter