0
Domaći fudbal

Mrđa: Protiv Voždovca smo naplatili promašaje iz prošlih utakmica

Objavljeno: 30.03.14 u 12:45

Napadač Crvene zvezde, Dragan Mrđa, bio je dvostruki strelac u pobedi svog tima nad ekipom Voždovca 5:1 u okviru Jelen Superlige.

Dragan Mrđa

Crveno-beli su se tako revanširali ‘zmajevima’ za jesenji poraz 1:0 i povećali svoju prednost na 4 boda u odnosu na drugoplasirani Partizan, koji danas gostuje OFK Beogradu.

„Već u prvom poluvremenu smo rešili pitanje pobednika. Odlično smo otvorili meč, ušli agresivno i motivisano i to nam se isplatilo. Voždovac nije nimalo naivan protivnik, ali je u  subotu naleteo na raspoloženu Crvenu zvezdu i možda smo baš danas naplatili neke promašaje iz ranijih mečeva“, rekao je Mrđa za zvanični sajt kluba.

Napadač Zvezde je zatim dodao da nema mnogo vremena za slavlje i odmor, jer predstoje novi izazovi.

„Ima još dosta da se igra. Idemo iz utakmce u utakmicu sa željom da pobedimo sve rivale do kraja. Sigurno da nam je samopouzdanje poraslo posle ubedljivog trijumfa i da puni elana dočekujemo naredne susrete. Kako sezona odmiče igramo sve bolje, o čemu je dokaz i ovaj meč koji predstavlja naše najbolje izdanje ovog proleća. Verujem da ćemo i u Subotici biti na visini zadatka i osvojiti nova tri boda i još više se približiti krajnjem cilju, a to je osvajanje titule“, rekao je Mrđa, a preneo ‘Sportal’.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter