0
Evropske lige

Prandeli veruje u Balotelija

Objavljeno: 26.03.14 u 17:51

Selektor Italije Ćezare Prandeli rekao je da bi fudbaler Milana Mario Baloteli trebalo da se fokusira isključivo na teren i dodao da će mu u tome mnogo pomoći trener rosonera Klarens Sedorf.

Mario-Balotelli-Cesare-Prandelli

Baloteli je na udaru medija zbog trenutne forme i ponašanja, ali Prandeli se nada da će italijanski napadač biti maksimalno spreman za Svetsko prvenstvo u Brazilu.

„Baloteli je bitan igrač za našu reprezentaciju i u grupi je od onih koji su najvažniji. Ipak, on mora da ode na Svetsko prvenstvo potpuno spreman i bilo bi dobro kada bi slušao savete Sedorfa. Mora da ispravno kanališe višak emocija koji ima i mislim da Sedorf može mnogo da mu pomogne. On je bio vrhunski igrač i zna da se izbori sa takvima kao što je Baloteli“, rekao je Prandeli za Gazetu delo Sport.

Baloteli je ove sezone postigao samo 15 golova u svim takmičenjima. Za reprezentaciju Italije odigrao je 29 utakmica i postigao 12 golova.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

PROČITAJTE OSTALE VESTI IZ RUBRIKE

Unesite pojam i stisnite enter