0
Domaći fudbal

U Jagodini nema krize, gradi se stadion vredan 70 miliona evra

Objavljeno: 25.03.14 u 12:55

Predsednik fudbalskog kluba Jagodina i potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Goran Milanović izjavio je danas da se u jagodinskom gradskom naselju Tabane gradi savremeni stadion vredan 70 miliona evra.

FK-Jagodina06.05.2012

Prema njegovim rečima reč je o velikom projektu, a stadion će imati sve što podrazumevaju najviši evropski i svetski standardi, uključujući i grejanje terena.

„Radovi su u punom jeku i izgradnja novog stadiona je ulaganje u fudbalsku budućnost Jagodine“ – naglasio je Milanović na godišnjoj Skupštini kluba, samo nekoliko dana nakon što je izjavio da je cilj Jagodinaca da se uskoro bore za šampionsku titulu u Srbiji, prenosi Tanjug.

Novi stadion gradi se na terenu fudbalskog kluba Tabane Trgovački, člana srpske lige Istok, koji je filijala Jagodinaca i gde, kako je naveo Milanović, igrači Jagodine iz omladinske škole idu na dogradnju.

„Klub vodi trener sa „profi licencom“, zajedno sa grupom mladih i stručnih momaka. Sada „odvajamo od usta“, ali cilj je da se napravi savremen, lep fudbalski teren, koji će mnogo značiti za budućnost i vratiti uložena sredstva u dogledno vreme“ – poručio je Milanović.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter