0
Fudbal

Inter zove i Toresa

Objavljeno: 23.03.14 u 12:52

Pre samo nekoliko dana pojavila se informacija da bi Fernando Tores mogao da se vrati u madridski Atletiko, međutim Marka danas tvrdi da bi fudbaler Čelsija karijeru mogao da nastavi u Seriji A.

Tores

Kako piše ovaj španski list Tores će sasvim sigurno u letnjem prelaznom roku napustiti londonski klub i već sada razmatra mogućnosti među kojima je najozbiljnija ona koja stiže iz Milana odnosno Intera koji stvara moćan tim za narednu sezonu kako bi napao sam vrh tabele. Navodno „neroazuri“ su spremni da Toresu ispune sve uslove koje pred njih postavi.

Podsećamo da je za Inter već potpisao Nemanja Vidić koji prema saznanjima engleskih medija pokušava da uveri i Edina Džeka, fudbalera Mančester Sitija, da krene njegovim stopama. Izvesno je da milanski klub neće angažovati obojicu spomenutih napadača već da će samo jedan od njih dvojice dođi na Meacu.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter