0
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Stojanović: Nedostatak koncentracije i rezultatski značaj utakmice su nas sputali

Objavljeno: 22.03.14 u 18:30

Trener fudbalera Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, nakon pobede nad Donjim Sremom rekao je da je njegov tima propustio dosta šansi zbog nedostatka koncentracije i rezultatskog značaja utakmice.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

On je rekao da je najvažnije da su osvojena tri boda i to na teškom gostovanju, jer Donji Srem, po njemu, ima dobro ukomponovan tim, koji je mnogo kvalitetniji nego što njegov plasman na tabeli pokazuje.

„Imali smo dosta šansi da ranije rešimo utakmicu, ali su i domaćini imali sjajnu šansu i to u veoma nezgodnom trenutku pred kraj prvog poluvremena. Ovo je jedna od boljih igara Zvezde ako se gleda broj stvorenih šansi. Međutim, nisam u potpunosti zadovoljan igrom, jer dešavalo se da je Zvezda igrala bolje, a stvarala manje šansi“, rekao je Stojanović na konfernciji za medije.

On je naglasio da je imao dosta problema oko sastava ekipe, jer neki igrači nisu fizički najspremniji i osećaju posledice povreda.

Stojanović je posebno apostrofirao Nikolu Mijailovića, rekavši da odbrambeni fudbaler zaslužuje čestitke, jer je na sopstveni rizik igrao ceo meč, iako je pre utakmice osećao povredu.

Trener Donjeg Srema, Vlado Čapljić, rekao je da su obe ekipe bile pod pritiskom zbog rezultatske važnosti, Zvezda zbog borbe za titulu, a Donji Srem zbog borbe za opstanak.

„Ogromna želja se videla na igračima jedne i druge ekipe, protiv Zvezde se ne sme propustiti onakva prlika koju smo mi imali krajem prvog poluvremena“, rekao je Čapljić.

On je naglasio da je naredna utakmica sa Radničkim iz Kragujevca u Pećincima za njegovu ekipu utakmica sezone.

hotsport.rs/tanjug.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter