0
Fudbal

Toti: SP u Brazilu je jednom u sto godina, voleo bih da igram za Italiju

Objavljeno: 20.03.14 u 14:59

Legendarni fudbaler Rome i reprezentacije Italije, Frančesko Toti, rekao je u izjavi za tamošnje medije da mu je velika želja da zaigra na Svetskom prvenstvu u Brazilu i istakao da će biti deo tima ‘Neroazura’ ukoliko dobije poziv selektora Prandelija.

Toti

„Ako bi me Ćezare Prandeli pozvao, rado bih se odazvao. Bio bih srećan da igram za Italiju jer se Svetsko prvenstvo u Brazilu održava jednom u sto godina. Ipak, prvo bih morao da vidim kako se osećam i u kakvoj sam formi. Želja je tu i to je najvažnije. Verujem da možemo da stignemo do finala na Mundijalu. Pozvao bih Matiju Destra i Alesandra Florencija iz Rome jer smatram da prave razliku na terenu. Ipak, to nije moja odluka, to je posao selektora“, rekao je 37-ogodišnji Toti.

‘Princ Rima’ je tokom karijere postigao 9 golova i odigrao 57 mečeva za reprezentaciju Italije, od kojih je na 45 bio starter.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter