0
Fudbal

Tores: Mundijal se približava, najbolje igram najvažnije mečeve

Objavljeno: 20.03.14 u 13:15

Napadač Čelsija, Fernando Tores, sa nestrpljenjem iščekuje Svetsko prvenstvo koje će se ovog leta održati u Brazilu i ističe da će dati sve od sebe da izbori svoje mesto u timu reprezentacije Španije.

Fernando Tores

Iako spada među sedam fudbalera ‘crvene furije’ koji su učestvovali u osvajanju sva tri poslednja velika trofeja Španije, Tores nema zagarantovano mesto u timu. Za razliku od Ikera Kasiljasa, Pepea Reine, Seska Fabragasa, Andresa Inijeste, Ćavija Ernandeza i Alvara Arbeloe, napadač Čelsija će morati da se izbori za svoj status sa još šestoricom igrača.

Za mesto u napadu reprezentacije Španije konkurišu još i Dijego Kosta, Alvaro Negredo, Fernando Ljorente, David Vilja, Pedro Rodrigez i Roberto Soldado. Uprkos žestokoj konkurenciji, Tores je optimista:

„Svetsko prvenstvo nije običan turnir. Oni koji tamo idu moraju da budu potpuno spremni, a to je glavni zadatak selektora. Nastaviću da radim i treniram, to je ono što najbolje umem. Sledi najvažniji deo, finiš sezone i svako ima priliku da se dokaže. Mundijal je tu, najbolji će ići u Brazil. Ja sam oduvek igrao najbolje te najvažnije mečeve. Nastupanje za reprezentaciju je poseban osećaj“.

Tores je do sada u dresu svetskog i evropskog prvaka odigrao 106 utakmica i postigao 35 golova. Podsetimo, ‘El Ninj0’ nije bio na spisku reprezentacije na poslednjem prijateljskom meču protiv Italije.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter