1
Domaći fudbal

FOTO:STARSPORT

Gogić: Neće biti lako protiv Donjeg Srema

Objavljeno: 19.03.14 u 13:11

Vezni fudbaler Crvene zvezde, Goran Gogić ne ističe se na terenu atraktivnim potezima, ali je profil igrača kojeg bi velika većina trenera poželela da ima u timu. Sa njim u ekipi manevar crveno-belih dodatno dobija na sigurnosti, jer bivšeg omladinca, a sada prvotimca najtrofejnijeg srpskog kluba odlikuju dobar skok, odlična duel igra, pravovremeni pas, odgovornost i velika požrtvovanost.

FOTO:STARSPORT
FOTO:STARSPORT

Sigurnim izostankom Kovačevića u narednom kolu, usled suspenzije zbog žutih kartona, vrlo je izvesno da će duel sa Donjim Sremom od prvog minuta započeti upravo Gogić. I pored toga, što još uvek nema odluke gde će taj susret biti odigran, svima u taboru kluba iz Ljutice Bogdana je jasno da su osvajanje nova tri boda imperativ.

„Ne osećamo nikakvu konfuziju zbog toga što još uvek nije određen stadion na kome ćemo igrati. Spremamo se za sve opcije i u mislima nam je samo pobeda. Igramo protiv rivala koji je izuzetno dobra ekipa i sigurno da nam neće biti lako da trijumfujemo. Ključ uspeha vidim u velikoj želji i kvalitetu koji posedujemo“ – navodi Gogić u izjavi za zvanični sajt kluba.

Još uvek fudbaleri Crvene zvezde ne mogu da ostanu ravnodušni na pomen prethodnog okršajima sa Sremcima, iako je od tada prošlo skoro punih sedam meseci.

„Svima nam je u lošem sećanju ostao taj meč. Prosuli smo dva boda u poslednjim trenucima, pred skoro punim stadionom. Taj „kiks“ ostavio je veliki trag na nas, jer smo posle tog susreta upali u krizu i igre i rezultata. Sada je međutim situacija drugačija, igramo dosta bolje, nalazimo se u velikoj seriji pobeda i želimo da je nastavimo kako bismo zadržali lidersku poziciju na tabeli“ – istakao je 27-godišnji vezista crveno-belih.

On je takođe zadovoljan rezultatima u prva četiri prolećna kola, ali i uveren da crveno-beli mogu mnogo bolje.

„Imamo mnogo prostora za napredak, i pojedinačno i kao ekipa. Kako sezona bude odmicala očekujem da podižemo formu i najbolje igre prikažemo kada to bude najpotrebnije. Smatram da smo najkvalitetnija ekipa u Srbiji i očekujem da to i dokažemo“ – konstatovao je Goran Gogić.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter