2
Domaći fudbal

FOTO: STARSPORT

Delije iznenađenjem uveličale Bajkovićevu proslavu rođendana (FOTO)(VIDEO)

Objavljeno: 15.03.14 u 23:13

Golman Crvene zvezde, Boban Bajković, na najbolji mogući način je proslavio svoj 29. rođendan. Crveno-beli su savladali Radnički iz Kragujevca i tako zadržali prvo mesto na tabeli Jelen Superlige, a od Delija je dobio tortu po završetku susreta.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

Navijači su priredili iznenađenje Bajkoviću i zapevali ‘Danas nam je divan dan’, a Bajković je odgovorio i poveo navijanje pesmom ‘Od rođenja mog’.

Bajković

 

Posle susreta, presrećni golman Zvezde je za ‘Telegraf’ izjavio:

„Najsrećniji sam čovek na svetu. Hvala svima, saigračima, stručnom štabu, navijačima. Izdržao sam nekako da ne zaplačem, ali su mi se oči napunile suzama. Ovo ne može nigde da se doživi, osim u Zvezdi. Preplavile su me emocije, deset godina sam u klubu i ovo je moja kuća. Nadam se da ću u maju takođe imati razloga za slavlje. Hvala Kasalici, poklonio mi je najlepši poklon za rođendan. Nije bilo lako, mučili smo se do pred kraj, ali ovakvim pobedama se dolazi do trofeja. Želimo titulu i nekada mora i ovako da se dođe do bodova. Zaboravljamo Radnički i okrećemo se narednom protivniku, Donjem Sremu. Ponavljam da sam najsrećniji čovek na svetu danas. A još većem slavlju nadam se u maju“.

Zvezda

hotsport.rs

0
0

2 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter