0
Fudbal

FOTO: STARSPORT

Ćurković ne očekuje promene u FSS

Objavljeno: 15.03.14 u 12:18

Najava Tomislava Karadžić, data jesenas, da će po završetku prvog dela sezone Jelen Superlige napustiti predsedničko mesto Fudbalskog saveza Srbije ostala je mrtvo slovo na papiru. Izgovor je pronađen u tome da ne postoji protivkandidat, a kako će dalje funkcionisati srpska kuća fudbala znaće se nakon predstojeće Skupštine.

FOTO: STARSPORT
FOTO: STARSPORT

„Fudbalski savez je sproveo reforme i izvršio određene promene što se tiče škole fudbala i sudijske organizacije, tako da ne očekujem ništa značajnije da se dogodi. Iza nas su i dve dobre utakmice „A” i mlade selekcije koje svakako daju nadu da se u budućnosti mogu očekivati veoma dobri rezultati na reprezentativnom planu“ – rekao je za Sport Ivan Ćurković.

Jedan od potpredsednika FSS je dodao da ne očekuje da se ništa spektakularno desi na Skupštini pošto prema njegovom mišljenju Tomislav Karadžić ima punu podršku članova.

„Predsednik ima maksimalno poverenje svih regiona i ogromne većine članova Skupštine, a to znači da će aktuelno rukovodstvo odraditi svoj mandat do kraja. Smatram da će to biti potvrđeno i na samom skupu, ukoliko bude bilo potrebno. Po Statutu mandatar je taj koji bira svoje saradnike i izbor je njegov… Uglavnom, ne očekujem ništa spektakularno na samoj sednici, jer sam prefiks „redovna” dovoljno govori o dnevnom redu i onome što će se dešavati“ – objasnio je Ćurković.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter