1
Domaći fudbal

Aškovski: ‘Ubio’ nas je gol na kraju prvog poluvremena

Objavljeno: 09.03.14 u 10:38

U duelu sa Napretkom, Crvena zvezda uspela je da opravda ulogu favorita i zadrži svoje prvo mesto na tabeli. Bez obzira na to što su gosti iz Kruševca u ranoj fazi meča pogotkom sa bele tačke došli do vođstva, crveno – beli su smogli snage, dodali gas i u nastavku posle preokreta zasluženo slavili. Stefan Aškovski, prvotimac Napretka hrabro se borio protiv raspoloženih crveno – belih, ali njegov tim ipak na kraju nije izdržao.

stefan-askovski

„Odlično smo otvorili meč, od samog početka stvarali šanse i već u ranoj fazi, mislim sasvim zasluženo postigli gol i došli do prednosti. Neposredno pred odlazak na odmor primili smo gol i on kao da nas je ubio. Dozvolili smo da nas potpuno poremeti. U drugom poluvremenu, na terenu je bila sasvim druga slika. Slabo smo ušli u nastavak, Zvezda je zagospodarila terenom, nadigrala nas i potpunim preokretom stigla do pobede“ – istakao je Aškovski u izjavi za naš portal.

Posebni motiv na meču sa Crvenom zvezdom imao je Stefan Aškovski, samim tim što je u Napredak stigao kao pozajmljeni igrač Partizana.

„Naravno da smo tužni i da nam je neizmerno žao što nismo uspeli da sačuvamo prednost i što smo izgubili. Ali takav je fudbal, ponekad izgubiš, ponekad pobediš, ali bilo kako bilo treba biti veliki i u pobedi i u porazu. Bez obzira na ime protivnika, ja u svaku utakmicu ulazim maksimalno motivisan i uvek se trudim da dam svoj maksimum, pogotovo kada su ovakve utakmice, kada se igra pred punim tribinama“ – završio je Aškovski.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter