0
Evropske lige

FOTO: STARSPORT

Stojanović: Loše smo počeli meč, u nastavku smo delovali mnogo bolje, Ninković probio led

Objavljeno: 08.03.14 u 22:15

Trener Crvene zvezde, Slaviša Stojanović, bio je zadovoljan nakon pobede nad Napretkom u 18. kolu Jelen Superlige, ali i podsetio da je najavljivao težak i iscrpljujući meč.

Slaviša Stojanović

Napredak je poveo golom Dimitrova, a tek u finišu prvog poluvremena Zvezda je uspela da se vrati u meč. Ohrabreni povoljnim rezultatom, izabranici Slaviše Stojanovića su u drugih 45 minuza zaigrali mnogo bolje, postigli još tri gola i tako upisali nova tri boda, koja ih vraćaju na čelo tabele:

„Znali smo da nas čeka teška utakmica. Ekipa Napretka ima svežinu koja je zasluga trenera, ima polet i brzinu, što nam je bio problem u prvom poluvremenu. Ušli smo u meč katastrofalno, bez agresije, posle gola smo srljali, ali nas je izjednačujući gol umirio. Napredak nam nije davao mnogo prostora u prvom poluvremenu i brzim proigravanjima nas je mučio. U nastavku smo delovali mnogo bolje. Ovo je bila jedna od boljih utakmica što se tiče tempa i igre, sa obe strane“, rekao je trener Zvezde, a preneo ‘Sportal’.

Stojanović je napravio prave izmene na ovom susretu, pošto su ulasci Ninkovića i Kovačevića doneli napredak u igri Zvezde.

„Ninković i ja smo pričali, doneli smo odluku da, ako bude potrebno, uđe u igru. Nije još potpuno spreman, pre svega psihički. Nadam se da je danas probio led. Kovačević je imao nezgodan put u Belgiju, stigao je tek kasno u četvrtak. Isto je bilo i sa Petkovićem za koga i nemam baš alternativu. Pečnik je takođe imao dug put, isrcpljujući, pa sam ga menjao“, objasnio je svoje taktičke zamisli na ovom susretu trener crveno-belih.

U finišu susreta, kada je dosuđen penal za Zvezdu, viđeno je otimanje za loptu Mrđe i Daude  i prepirka ko će izvesti penal. Na kraju je šutirao Ninković i postigao pogodak za konačnih 4:1. Stojanović je kratko prokomentarisao:

„Šutirao je onaj ko je trebalo da šutira“.

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter