0
Domaći fudbal

FOTO: fkradnicki.com

Kragujevčani spremni da pomrse račune šampionu

Objavljeno: 07.03.14 u 13:34

Jelen Superliga Srbije nastavlja se u subotu i nedelju utakmicama 18. kola, a kragujevački Radnički će na svom „Čika Dači“ dočekati aktuelnog prvaka države ekipu Partizana.

FOTO: fkradnicki.com
FOTO: FKRADNICKI.COM

Domaćini su u prva dva kola protiv dva odlična takmaca osvojili po bod, a onaj drugi u Kruševcu protiv Napretka uz tri postignuta gola i stizanja dva gola prednosti u drugom poluvremenu u gostima, kao da je dao krila „Đavolima“. Sada sa mnogo više pritajenog optimizma čekaju meč sa Partizanom i nadaju se da mogu i oni da zakinu koji bod šampionu. Tenziju podiže i navijačka grupa „Crveni đavoli“ koja će sutra proslaviti 25 godina od osnivanja.

„Osvojili smo na startu dva boda u dva meča sa odličnim protivnicima, a sada imamo na redu mečeve sa dva velikana našeg fudbala. To je prilika za nas da pokažemo da li smo stasali kao ekipa i da li možemo da odigramo dobar fudbal, a samim tim i ostvarimo naše ciljeve – da se što pre izvučemo iz opasne zone. Sa druge strane dolazi nam Partizan sa potpuno drugim ambicijama, sa timom koji je jedan od najboljih u poslednjih nekoliko sezone i ja očekujem da navijači vide pravi fudbalski spektakl i uživaju u fudbalu. Sve osim poraza za nas je uspeh“ – rekao je u najavi ovog meča trener Radničkog Radmilo Ivančević.

Slično razmišlja i najiskusniji fudbaler i najbolji strelac domaće ekipe Darko Spalević.

„Atmosfera u ekipi je fenomenalna. Dolazi nam šampion Srbije, ali mi smo se ove nedelje spremali za taj meč i ako budemo odigrali kao drugo poluvreme protiv Napretka, nadam se da ćemo osvojiti bod, a možda i sva tri.“

hotsport.rs

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter