0
Evropske lige

Vujadin Savić: Verujem da ćemo izboriti opstanak

Objavljeno: 03.03.14 u 13:43

Vujadin Savić prešao je ove zime na pozajmicu u Arminiju iz Bilefelda, koja se grčevito bori da izbori opstanak u nemačkoj drugoj ligi.

vujadin-savic-arminija

Arminija je trenutno pretposlednja u Cvajti i čak ni dobre igre srpskog štopera nisu pomogle da se rezultati ekipe iz Bilefelda poprave. Savić je prikazao sjajne partije na prethodne dve utakmice, zbog čega je dobio pohvale od sportskog direktora, saigrača, ali i navijača. U novinskim izveštajima u oba navrata je bio najbolje ocenjen igrač.

23-godišnji štoper rekao je kako njegove dobre igre moraju da budu u funkciji tima i dobrih rezultata.

„Sa lične strane sam više nego zadovoljan svojim igrama. Odigrao sam četiri utakmice do sada, na poslednje dve sam prema opštim ocenama bio najbolji u ekipi Arminije, ali nažalost to se nije preslikalo i na rezultate. Doživeli smo dva poraza, tako da moji dobri nastupi padaju u vodu jer nisu doneli bodove ekipi. Iskreno se nadam da će se nešto brzo promeniti. Došao je novi trener i još uvek se privikavamo na njegove ideje. Zaostajemo pet bodova za Bohumom i Frankfurtom koji su prvi iznad crte i smatram da to nije nedostižno. Siguran sam da imamo kvalitet da se izborimo za opstanak“ – rekao je Savić.

Narednu priliku da se odlepi sa pretposlednjeg mesta, Savić i Arminija imaće u subotu 8. marta protiv ekipe Ercgebruge Aue, koja trenutno zauzima 12. poziciju.

hotsport.rs/SEM

0
0

0 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter