1
Domaći fudbal

FOTO: FKCZ

Lazović od Milijaša dobio jubilarni dres sa brojem 100 (VIDEO)

Objavljeno: 03.03.14 u 16:08

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš u ponedeljak 3. marta pre početka treninga uručio je Darku Lazoviću dres sa brojem 100.

FOTO: FKCZ
FOTO: FKCZ

Rođenom Čačaninu utakmica u Jagodini bila je jubilarna 100. u crveno-belom dresu. Povremeni reprezentativac Srbije na Marakanu je stigao 26. juna 2009. godine iz Borca, a debitantski nastup zabeležio je 12. septembra iste godine protiv ekipe Metalca. U prethodne četiri i po godine Lazović je svojim kvalitetom i umećem izrastao u jednog od najboljih fudbalera najtrofejnijeg srpskog kluba i domaćeg prvenstva.

„Posle teških osam meseci u kojima sam bio odsutan sa terena zbog povrede, u novoj 2014. godini sve ide kako treba. Što je najvažnije zdrav sam, ekipa igra dobro, prvi smo na tabeli, a uz to slavim i jubilej od sto odigranih utakmica. Zaista mi je velika čast da u klubu kao što je Crvena zvezda uđem u klub „100“. Dres na poklon mi je uručio kapiten Milijaš koji je u Jagodini postigao 50. prvenstveni gol, pa se nadam da ću jednoga dana uspeti i njegov golgeterski rekord da dostignem“ – istakao je Darko Lazović za zvanični sajt kluba.

Od generacije fudbalera Crvene zvezde koji su nastupali za klub iz Ljutice Bogdana kada je Lazović 2009. potpisao ugovor sa crveno-belima trenutno je na Marakani uz Darka Lazovića još samo Boban Bajković.

Takođe, u aktuelnoj generaciji Crvena zvezda ima tri igrača koji su zabeležili više od sto zvaničnih nastupa za klub. Pored slavljenika Lazovića tu su još golman Bajković i kapiten Nenad Milijaš.

hotsport.rs

0
0

1 Komentara

Ostavi komentar

Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.

Unesite pojam i stisnite enter